Nieoficjalne forum studentów
Administrator
dr A. Bodnar
Użytkownik
czy ktoś może był na tych zajęciach dzisiaj - ja nie dałam rady a chciałabym wiedzieć co było pls....
Użytkownik
Witajcie, mam takie pytanko... czy otrzymaliście materiały które dr Bodnar miał nam przesłać na adresy e-mailowe? Wpisywałem się chyba dosyć wyraźnie na listę, powiedział że szybko prześle a ja nadal nic nie mam, więc się zastanawiam czy to tylko u mnie tak czy zapomniał po prostu. Podobnie z przedmiotem Administracja publiczna wobec praw i wolności jednostki. Na tej samej zasadzie miał wysyłać materiały na następny wykład. Pozdrawiam i z góry dzięki za info.
Użytkownik
Ja równiez nie otrzymałam wiadomości od profesora. wiec prawdopodbnie jeszcze nie wyslał.
Użytkownik
Ok, materiały już dotarły... Gdyby ktoś nie dostał, albo go nie było na wykładzie to niech tu wpisze maila to mu się wyśle.
Nowy użytkownik
ja nie dostaje tych jego mejli - możesz mi przesłac na katw@go2.pl? Z góry dzięki.
Użytkownik
Przeklejam treść maila:
"Szanowni Państwo,
Strona z materiałami na zajęcia "Konstytucyjność rozstrzygnięć administracyjnych" prowadzone przez Pana dr. Adama Bodnara już działa. Na tej stronie znajdziecie Państwo wszelkie niezbędne materiały do przygotowania się na zajęcia (w tym na te najbliższe).
Materiały na zajęcia będą dostępne na stronie:
http://www2.wpia.uw.edu.pl/692,Zaklad_P … wieka.html
Login: zpcstudent
Hasło: 5tud3ntZpc
W razie jakichkolwiek problemów z zalogowaniem/materiałami etc. proszę o informację na mój adres e-mail.
Z wyrazami szacunku:
Adam Ploszka
asystent dr. Adama Bodnara"
Na tej stronce jak się zalogujesz to masz wszystkie materiały i syllabus co na kiedy itd. Pozdrawiam.
Nowy użytkownik
Dzięki!
Administrator
W usosie są już oceny:)